Мій шлях до Бога

Мій День Народження!
Святий Дух тепер зі мною.
Боже, дякую Тобі за такий великий безцінний подарунок!
Все на Землі можна купити, продати, здобути. Святого Духа ти ніколи не купиш за гроші.

Sveta

Хрещення Віти

Бог не має бути останньою надією, бо Він є надією єдиною, адже Він все створив і все підпорядковується Йому. * Я розумію, що моя ціль – рятувати людей. Перед хрещенням я говорила: «А для чого я раніше вступала в Радикальну партію? Не для цієї ж цілі?» Але я хотіла рятувати людей фізично. А для духовного спасіння я сама повинна була спочатку врятуватись. Адже ніяке фізичне задоволення не зрівняється з духовним: коли ти відчуваєш любов, вдячність, кайф від ближнього, безмежний інтерес у спілкуванні… Адже все складається з любові! Тобто вдається все з любов’ю Господа та твоєю любов’ю до ближнього свого.

Ісус постраждав за наші гріхи. Від осмислення того, що своїм гріхом ти Йому спричиняєш біль, його не хочеться більше робити. Кожен наш новий гріх – це нова рана на тілі Ісуса!

Я завжди вірила у Бога. З самого початку мого свідомого життя. Мабуть, з тих пір, як я читала Біблію для дітей. Мене навчили батьки, вчителі і наші українські ЗМІ, що православ’я – єдина правильна релігія у світі. Я була певна, що православна, бо 1) в дитинстві мене «хрестили», 2) я вірила в Бога і навіть молилась Йому, коли було потрібно, або коли була Йому вдячна, 3) більшість українців – православні, і це нормально.

Але при всіх цих переконаннях я не читала Біблію і навіть не намагалася перевірити, чи збігається православ’я повністю з Біблією.

Мене дивують священники, які перебувають у православних церквах, стільки років вивчають Біблію і не бачать обман у православ’ї в елементарних речах.
Чому людям потрібні ще якісь писання для віри в Бога, крім Біблії – єдиної книги Бога?

Православні підім’яли релігію під себе: служать Богу, як їм зручно, хоча і вірять у Бога.

Але мені не зрозуміло, як Бог міг допустити такий глобальний обман у світі? Нам з дитинства усіма ЗМІ насаджувалась відверта і найочевидніша єресь, у чому можна переконатись, просто прочитавши Біблію!

Потрібно з цим боротися радикально!

Раніше я жила, думала, що була хрещена, грішила, як і всі люди, і мене мучила совість за свої гріхи. Я думала, що для того, щоб Бог мені їх простив, потрібно робити взамін добрі справи, а після смерті буде суд, і я потраплю в рай або пекло.
З кожним роком мене все більше обтяжували накопичені мною гріхи, я відчувала себе поганою людиною, дивилась у дзеркало і бачила пустий погляд. (Наскільки пустий – я зрозуміла зараз.)

І тільки почавши читати Біблію, я зрозуміла, що все було не так ще з народження.
Спонукало до читання мене хрещення Свєти. Я хотіла перевірити, чи чинить вона по Біблії, чи це неправе православ’я? І так, я переконалася, що православ’я неправе.
9 травня я зустріла Іру. Вона мені сподобалась як людина. Хоча тоді я казала Свєті, щоб ніхто не приходив, бо я не хочу нікого бачити. Але вона прийшла. Молодець, смілива дівчина.

Потім я захворіла і лежала в лікарні. Одного дня Свєта з Альонкою і Олегом провідали мене і ми пішли до McDonald’s з Ірою. Вона мені запропонувала взяти читати Біблію, і я погодилася, оскільки в лікарні все одно не було Wi-Fi. В ту ж ніч, коли я почала читати Євангеліє від Іоанна, мене різко прорвало на написання віршів. За день я написала їх 16. То був певно знак. І був знак: наступного дня я дізнаюсь, що якимось чудом Бог почув мене: раніше в кімнаті гуртожитку нас жило четверо, а тепер нас троє – виселили дівчину, яка нам заважала спати вночі.
Наступні 2 тижні Іра мені проводила уроки, і я потроху почала знайомитися з новими людьми із теперішньої сім’ї. Я розуміла, що мені треба хреститись, але я не розуміла, для чого, адже я можу просто жити в пеклі, і тут немає нічого страшного.
Але я знала, що колись зрозумію це і колись хрещусь. І я зрозуміла це (*) на уроці «Світло і темрява» з Ірою і Машею в «Пузатій Хаті». Безвідповідально і по-зрадницьки не хреститись і грішити, бо Бог хоче, щоб ми жили вічно, і Ісус віддав за це своє життя.

Я розумію, що все у житті не випадково. Найбільшим своїм гріхом я вважаю одержимість Олегом Ляшком. (І, водночас, найбільшою любов’ю). Якби мені запропонували піти за Богом у 2014 році, я б точно не пройшла підрахунок вартості.
**Але з 2015 року я стала розуміти, що Олега Ляшка в моє життя впустив Бог, і Він так само може в мене його забрати. З самого початку мого захоплення я мріяла працювати у штабі РПЛ. І як тільки я зрозуміла **, мені запропонували омріяну роботу. Я сама ніколи відкрито про це нікого не просила. Але я розумію, що це було і є для мене даром з Небес. Тоді я починала замислюватися, що все це може зникнути, і що далі? Тому я зрозуміла, що ставити Олега Валерійовича на перший план не можна. І під час підрахунку вартості усвідомила це остаточно. Заради духовного спасіння людей я готова покинути свою омріяну роботу. Це рішення було для мене вирішальним, і я упевнилась, що готова хреститись.

І от.
День хрещення.
Вели у воду мене Іра і Діма.
Коли я випірнула з води, відчула себе повністю чистою, свіжою, здоровою. Очі наче перестали боліти, і я побачила світ у новому світлі. Мене більше не картають докори сумління за скоєні гріхи, бо Бог мені їх простив. У мене є Святий Дух, який буде завжди допомагати мені іти правильним шляхом. Тепер! Тепер! Саме з чистою совістю, а не з новою квартирою в центрі Києва (про яку я теж мрію), я можу відчувати себе щасливою. І навіть при скоєнні гріха, чого не намагатиметься допускати Святий Дух, Бог тобі його простить. Бо ти ідеш за ним, щиро каєшся і забуваєш про цей гріх. Приємно відчувати себе щасливим, не відчуваючи тяжкості на душі.

Раніше я дивилася на світ знизу наверх, тепер – навпаки. Я можу все змінити! У мене є сили, і віра в Бога завжди допоможе.
Вночі я подивилась у дзеркало, побачила, що в мене добрі очі, і заплакала. Як таке можливо? Адже ще вчора я вважала себе злою людиною.

Все круто, Бог!
Дякую, що Ти є!
Писала в ім’я Отця, Сина і Святого Духа! Амінь.
P.S. Самої віри мало.

Віта Лінська


Запись опубликована в рубрике Статьи. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Комментарии: